Välkommen till Deckams AB - ett företag som har bedrivit sin verksamhet sedan mars 2005. Vi är stolta över att sälja och leverera våra produkter till både privatpersoner, företag, skolor och kommuner.

Vi levererar huvudsakligen till kunder i Sverige, men även till övriga Norden och Europa. Oavsett var du bor, erbjuder vi transport direkt till din dörr inom 1-3 dagar inom Sverige. Vi är stolta över att kunna erbjuda en snabb och pålitlig leveransservice till våra kunder.

Deckams AB startade ursprungligen med att sälja massagebänkar, men har nu utökat vårt sortiment till att inkludera en mängd olika produkter, Förutom massagebänkar säljer vi även massagestolar, massageoljor, bänkpapper, nitrilhandskar, vinylhandskar, lupplampor, skoskydd och andra tillbehör som kan vara användbara för både privatpersoner och företag- Vi är idag en komplett leverantör av massagebänkar och tillbehör. Vi är ett litet företag med stort engagemang och dedikation för våra kunder. Vi är tre som arbetar på företaget och vi strävar alltid efter att erbjuda den bäsa mäjliga kundupplevelsen.

Vi är stolta över våra produkter och ser till att våra kunder alltid får högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Tack för att du läste mer om oss på Dekams AB - vi ser fram emot att få betjäna dig! Tveka inte att ta kontakt med oss om Ni har några frågor.